Alla inlägg under oktober 2015

Av julia sperring - 9 oktober 2015 08:51

Idag vaknade vi runt 8 på macken i Kristianstad och bestämde oss för att åka in till centrum och gå på tivolibadets och duscha för vi var så jävla lökig och äcklig! Efter badet drog vi på stan och shoppade lite och fikade på espressohouse, jävla gott! Sen for vi till Ericas kompis Alex och hälsade på (jag sov dock i bilen för jag var så jävla trött). Efter det körde vi till Hanna i Molkom och fick slagga där över natten, så jävla skönt att slippa bilen, känns som skinkorna mina brinner!

Av julia sperring - 9 oktober 2015 08:44

Idag vakna vi runt 9, gjorde oss ordning och drog hemöver. JAG fick köra!!! Gick hyfsat ändå men man blir ju så jävla nervös när man kör storstadan när man är van Stöde och Sundvall.. Jag körde först till Kiel där vi stannade för lite shopping (Blev en ny dunjacka för mig) och mat på sybway sen drog vi vidare till gränsen mellan Tyskland och Danmark där vi köpte sammanlagt ca 10 litet sprit!!! Jag köpte dock bara 2 sourz, 2 kartor cider, 5 liter vin, 2 shotflaskor och en isshot. Bilen var iallafall redigt full om man säger så, vi fick sitta med knäna i ansiktet typ... Efter det satte vi kurs mot älskade Sverige!!! Som man längtat att komma tillbaka, vi anlände Sverige runt 23.30 och körde vidare cirka 2 timmar till Kristianstad där vi slagga på en mack.

-

Av julia sperring - 6 oktober 2015 20:37

Av julia sperring - 6 oktober 2015 18:04

Blev redigt full igår och det står jag för också! Vi träffade några sköna killar igår som vi hängde med, men klupparna...Vad ska man säga? Ingen hit (kan eventuellt bero på att det var måndag) men på nått vänster hade jag jävligt kul faktiskt! Men idag har det varit väldigt trögt istället, vakna runt 10 och mådde skit pga alkoholförtäringen igår.. Men vi tog tjuren i horna och fixade oss och begav oss in i centrum för lite bakiskäk och shopping, blev dock bara ett par mjukisbyxor och en vattenflaska för mig hahha. Vi var så jävla slö och gick runt som vandrande lik så gick inte mer än 3 timmar innan vi tog en taxi till lägenheten igen. Efter de har vi legat å slöat hela jävla dagen men vi tänkte eventuellt hasa oss upp och gå på nån resturang och käka (såklart)

Av julia sperring - 6 oktober 2015 12:08

Idag har vi sträckkört 7 timmar från Köpenhamn till Berlin. Bilresan var riktigt trög och när vi kom fram förtog vi inte vart hotell receptionen var så vi stog som några flöten i en halvtimme typ.. Efter vi hade lyckats kommit in gjorde vi iordning oss, söp lite å drog ut, var kul faktiskt! Tycker dock hittills att alla tyskar verkar så otrevliga och staden ser förjävligt ut!

Av julia sperring - 4 oktober 2015 20:51

Idag vakna vi runt 12 och drog ner för att köpa bakiskäk, blev en hel del som vanligt... Efter maten fixa vi oss och drog ner på stan för lite shopping, blev en kofta, en klänning och lite smink! Sen åt vi igen som vanligt och avslutade med frozen yoghurt, lööööv it! Efter det gick vi hem å chilla sen köpte vi med oss frukt å gick till hamnen å lira lite fotboll. Nu packar vi ihop för färden mot Berlin imorgon, får se om vi tar oss dit dock för ingen vill köra hahah..

Av julia sperring - 4 oktober 2015 20:46

Vi har åkte bil till Norrköping där vi slagga på en mack och sov cirka 4 timmar innan vi drog vidare! Råkade väcka alla på macken genom att öppna bildörren för att gå ut och kissa och då startade billarmet, smidig som vanligt heheh.. Sedan körde vi hela vägen till Köpenhamn. Väl här checka vi in och beställde pizza som råkade vara en fullkornspizza uschaaa. Sen spackla vi på oss, körde drickspel och drog ut, tyckte det var bra faktisk om man jämför med Sundsvalls kluppar!

Av julia sperring - 2 oktober 2015 10:34

Klev upp runt halv 8 fixade mig och hick sedan ner till skogsbrynet (mentalhemmet) med lillen och hämtade nyckeln till Saaba sen drog vi till viskan och hämtade bilen vi ska ha till Tyskland! Nu har jag precis packat klart och det känns som en evighet tills klockan 5 då vi tänkte dra. Fundera på att beställa från pizzan bara för att fördriva tiden Hahahha...

Presentation


Jag heter Sjösnigeln, en brutta med en för stor kagge som jag ska med tidens gång försöka minska.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards